top of page

Фотография с кауза

"Мацки с мацки" е кампания, която съчетава красотата и женствеността с обичта и грижата. В последно време животът успя да ни покаже кои са истински важните неща. И сега заедно можем да се борим за наистина добра кауза.  Мацките правят живота ни по-красив, а "Мацки с мацки" го правят и по-добър.

 

Какво по-секси може да има от мацките? Ами... Още мацки! А когато всичко това се прави с добра кауза, то със сигурност крайният резултат се надявам да бъде впечатляващ. 

Да научим децата си на обич и грижа към животните. Това са сред най-ценните уроци, които сме длъжни да им предадем. Как можем да го направим? Спомнете си за първия ви домашен любимец. Помните ли колко много ви даде той, а в замяна не поиска нищо. Само обич и грижа.

Всички подкрепихме каузата „Остани си у дома“, но понякога забравяме за онези стотици, а може би и хиляди топли очички навън – без дом. Отговорност, любов, подкрепа, приятелство – за мен, това не са просто думи. Какъв по-лесен начин от това да научим тези думи от това да споделим дома си с една бездомна душичка? Животните по приютите са тези с „най-големите“ сърца, защото знаят какво е да си сам и отхвърлен. Нека им покажем какво е обич, а те от своя страна да ни дарят с топлина и уют.

Ако искате да зарадвате любим човек, но нямате възможност да осиновите животинче, то може да му подарите емоция. Направете го заедно с мен! И най-важното е, че с всяка фотосесия с пухкаво животинче – помагаме. Наистина е така, защото 50% от цената отива в помощ на бездомни животни. Сега е по-лесно от всякога да правим добро.

Защото мацките ще спасят света...

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page