top of page

Фотография с кауза

"Мацки с мацки" е кампания, която съчетава красотата и женствеността с обичта и грижата. В последно време животът успя да ни покаже кои са истински важните неща. И сега заедно можем да се борим за наистина добра кауза.  Мацките правят живота ни по-красив, а "Мацки с мацки" го правят и по-добър.

 

Какво по-секси може да има от мацките? Ами... Още мацки! А когато всичко това се прави с добра кауза, то със сигурност крайният резултат се надявам да бъде впечатляващ. 

Да научим децата си на обич и грижа към животните. Това са сред най-ценните уроци, които сме длъжни да им предадем. Как можем да го направим? Спомнете си за първия ви домашен любимец. Помните ли колко много ви даде той, а в замяна не поиска нищо. Само обич и грижа.

Всички подкрепихме каузата „Остани си у дома“, но понякога забравяме за онези стотици, а може би и хиляди топли очички навън – без дом. Отговорност, любов, подкрепа, приятелство – за мен, това не са просто думи. Какъв по-лесен начин от това да научим тези думи от това да споделим дома си с една бездомна душичка? Животните по приютите са тези с „най-големите“ сърца, защото знаят какво е да си сам и отхвърлен. Нека им покажем какво е обич, а те от своя страна да ни дарят с топлина и уют.

Ако искате да зарадвате любим човек, но нямате възможност да осиновите животинче, то може да му подарите емоция. Направете го заедно с мен! И най-важното е, че с всяка фотосесия с пухкаво животинче – помагаме. Наистина е така, защото 50% от цената отива в помощ на бездомни животни. Сега е по-лесно от всякога да правим добро.

Защото мацките ще спасят света...

bottom of page