top of page

“Вярвам, че да помогнеш на някой друг е най-бързия път към това да помогнеш и на себе си!” 

Лудата с котките, може би ще каже някой! 

Спокойно....... освен три котки (Борко, Леополд и Белуга), всички осиновени от улицата, имам и щастлив мъж до себе си, който по цял ден чисти котешки косми от дрехите си. :)

Казвам се Камелия Атанасова и съм фотограф с над 15 години професионален опит. В момента съм един от водещите български фотографи за сватбена, портретна и еротична фотография.


Започнах кариерата си като щатен фотограф в известни национални медии. А от 2009 г. насам развивам самостоятелна дейност и съм от първите фотографи, които налагат нов жанр в сватбената фотография у нас  - "следсватбена фотосесия". Последните няколко години специализирам в портретна и еротична фотография. Любител съм на екстремните спортове, спускане със ски от непознати вървове, пътешествия по реки с лодка, скално катерене, езда и сърф. 

Според мен всеки трябва да дава най-доброто от себе си, за да помага по начина, който може най-добре. Освен това обожавам котките. Съчетавайки двете любими неща - фотография и котки, се роди идеята за "Мацки с Мацки'. Затова искам да споделя и моята философия с вас. 

Медийни изяви

bottom of page